Bästa julklappen!

Jag är så jäkla nöjd!!!!! :D Helt klart bästa julklappen!!!  Tack snälla snälla ni igen!!! :D 

Söndags ångest..Det har varit en skön och ledig helg inte hänt något speciellt faktiskt vilket har varit skönt! :D plockat och styrt här hemma bara.. Plockat ner julen städat lagat aldeles för god mat hela helgen och till och med köpt den första påsen plockgodis vilket kändes väldigt konstigt ;) men nu är det tillbaka till vardagen igen och med en full vecka detsutom.. ;) Lördag

Jaha då har man klarat av tre dagar på jobbet! Och tro mig dom här tre dagarna har känts som en vecka! Haha men det är väl skönt med lite rutiner igen plus att vi börjar med en hälsoprofil på måndag så då kommer det att bli andra bullar.. Så det har varit en del förberedelser att ta tag i.. Så nu är det väl bara att köra hårt på måndag! Sälja in konceptet till gubbarna! Lättare sagt än gjort! ;) 

Annas har veckan rullat på inga större utsvävningar direkt :) från ingenstans blev det värsta snöovädret här hemma så det känns ju sådär! :/ fast det är ju faktiskt bättre än regn :)


Kan inte låta bli att längta efter våren och sommaren!!! <3 

Söndag

Dagens insats bull bak och en mil i spåret känns bra för en söndag :P i morgon börjar Fredrik och jobba men jag får vänta ända till onsdag innan det är dags för mig! Inte för att man är taggad men ja det är 13 dagar sen jag jobbade sista dagen om den ens räknas :P (väldigt dåligt med folk) det har varit lite som en mini semester det här och det hat varit väldigt skönt och välbehövligt! Men man saknar rutiner! Det löser sig nog ;) 
 Såhär glada blev vi efter våran promenad :) känndes väldigt skönt att få röra på sig lite igen! Efter alla storhelger och osv.. 

1 januari...

Gårdagens bilder 


Tack snälla ni för en jätte rolig och mysig nyårs afton det gör vi om snart igen! :D 

Idag har vi varit sega vi kom i säng rätt sent eller tidigt det beror lite på hur man ser det ;) och Fredrik ska jobba i morgon med så det har varit en sån där underbar ångest dag idag men vad gör det om hundra år! :) och imorgon fyller väldens bästa mamma år med så då blir det kalas! :) jippie! :D 

RSS 2.0