Tisdag

Ikväll har vi haft svärmor och svärfar på lite middag :) 
Vi har haft det jätte mysigt! Tak snälla ni för idag! :) 

Mardrömskvällen är här!

Ikväll är det dags för kulturnatt i Norrköping.. Kort sagt den mest fullspäckade kvällen på hela året i våran bransch! Hur laddar man upp för det då?

Jo man pluggar på ala carte menyn lite extra! 

Det här är min mardröms kväll vi har suttit i skiten en sån här kulturnatt en gång med samma Kultmeny som vi har idag! Vilket är en väldigt trevlig meny med toast Skagen till förrätt och plankstek till huvudrätt och en lätt marängsvisch till dessert! Det går alltid hem hos norrköpingsfolket ;) 

Ska jag vara ärlig så drömde jag faktist om denna kväll i natt och det var en väldigt undlig dröm men det ska inte stoppa mig!

För ikväll är det dags att visa framfötterna pepp pepp peppa för ikväll!! 
Tisdag

Hej hopp! Idag känner jag mig mycket bättre än igår! Så idag blev det en sväng om med dammsugaren som jag blev klar med lagom till Fredde kom hem.. så då blev det en sväng om med gräsklipparen och självklart lite ogräs rensning light ;)  (lite jobbigt att inte kunna träna.. så då får man ta till andra metoder för att hålla igång) ;)

Nu väntar vi på att maten ska bli klar! Idag blir det fiskgratäng gratinerat mos

Förra året vid den här tidpunkten var vi väldigt förväntansfulla och packade och packade och för säkerhets skull packade vi liiite till ;) nej ursch det saknar man inte.. att bo i en kartong! men det blev desto bättre senare :) Måndag

Jahopp då va det min tur! Jag bukar klara mig rätt bra men iår åkte jag dit på en höstförkylning! Fredde va hemma från jobbet för det förra veckan! Men han hade ju feber med stackarn! :( jag har jobbat idag och förhoppningsvis kommer jag att göra det hela veckan! Har inte tid att vara sjuk! :( 

Och till råga på allt har vi fått riktigt höstväder i Norrköping i dag kallt regnigt och blåsigt! Brr 

Haha vilket posetift inlägg det blev! 

Men jag är inte bitter ;) haha :D 
Olikt mig..

I går fick jag med mig en klänning hem! Jag va typ bara tvungen att ha den Haha så olikt mig! Är annars rätt snål ivarjefall när det gäller kläder ;) 

Så nu hoppas jag att jag får använda den snart! ;) 
Hamsterhjul

Hamsterhjulet snurrar... Det känns värkligen som att värkligen har hunnit i kapp en eller blir det alltid såhär på hösten? 

I morgon ska jag ivarjefall göra något annat som inte har med vardagen att göra ;) nämligen träffa världens bästa A vi har inte setts på hela sommaren så det ska bli riktigt roligt! :D 
Måndag

Dessa underbara människor har varit hemma hos oss hela kvällen! Jag älskart! Tack snälla ni har varit jätte mysigt att ha er hemma hos oss! :D 

Mässa!

Här ekar det tomt för tillfället ;) sitter mestadels med näsan i en bok har börjar läsa om en sån jäkla bra serie ;) o sen har det blivit mycket resor en hit en dit.. Förra helgen blev det götet och denna helgen var det äntligen dags för campingmässan i på elmia Jönköping :) med mor och far! :D i lööööv it! Tyvärr blev hela helgen lite stressig så det har inte hunnit bli så mycket kort men fy tusan så roligt och mysigt vi har haft! :D Tack snälla ni för en helt underbar helg! Detta gör vi om nästa år! :D 


Lördagen

Vilken lördag vi har haft här i Göteborg! :D dagen startade tidigt redan kl 8 och det är inte vanligt en lördag för oss ;) men skönt att få ut mer av dagen! :D 


Vi startade dagen på Volvo museét wow säger jag vilka bilar :) 
Sen blev det lunch i Göteborgs innerstad :) 


När vi kom hem blev det en sväng med båten göteborgarna har :) som var hur mysig som helst! :) 

Onsdag

Dålig uppdaterad blogg! Ja jag vet! :) sorry vet inte vart den här veckan har tagit vägen riktigt.. Det har mestadels bestått av jobb träning och målning!

För tillfället så ska våra dörrar som är ljusbruna bli vita med nya snygga kromhantag (har varit mörkbruna plasthandtag) 

Idag blev det en timmes cykeltur! jag och gubben det var mysigt :) haha fast jobbigt inte samma muskler man använder som när man är ute och går/löper vilket vi oftast gör.. ;)

Freddes nya cykel som han köpte förra månaden :) 


Imorgon ska jag träffa min pudding Emelie som precis har flyttat så det ska bli jätte kul att se hur hon bor :) 


RSS 2.0