På beställning av svärfar..

.. Så nu är jag tvngen att göra ett inlägg! Haha han har rätt det va ett bra tag sen nu.. det har varit och gjort som tusan de senaste veckorna både på jobbet och hemma! Det har varit stickmässa, systerdagar, golvläggning, lite julstök, ullaredsresa, massor med jobb och säkert en massa andra grejer jag har glömt nu! ;) 

Tyvärr har jag inga bilder från stickmässan :( tråkigt! Men det var roligt :) "tanterna" stickade och jag skötte markservicen ;) En bild från min dag med lillasyster <3 det blev en sväng på stan för att inhandla hennes julklapp :)Kransknytning med (endel) kusiner och (endel) mostrar mamma och lillasyster och inte att glömma Maggan mycket mysigt! Så nästa år gör vi om det men då måste alla saknade (Elin och Annie) vara med också! :D 


Mamma gjorde självklart sin egen kransdecoration egenstickad tomte :D mycket fint <3 Min krans :) snyggare i verkligheten om jag får säga så ;) Schystast leksak i hela Ullared ;) 


Lampbyte på jobbet med en liten fråga.. Och frågan lyder: hur många kockar behövs det för att byta en glödlampa?
Golvläggning och som vanligt börjar vi med före bilderOch såhär blev det efter :) 
(Det är även lite möblerat nu men det tar vi en annan dag ;)) 


Bild från idag när svärmor och svärfar var inne på besök :) 

Vi testade bönpasta för första gången idag och set var faktiskt ganska så gott :) jag tyckte att det inte kändes lika "tungt" som vanlig pasta ivarjefall ;) eller så inbillar jag mig det ;) 

Tack snälla ni för idag alltid lika roligt när ni kommer på besök :D 


Kommentarer
Postat av: Eva o Thomas

Ha Ha ja nu blev Thomas glad !!

2014-11-29 @ 16:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0