Lördags kvällen/natten

En bild från träffen igår! Mycket folk och mycket körning jäklar va roligt det var fast kallt som faeen ;) 
Höststädning

Idag sov vi läääänge åt en god frukost/brunch sen fick jag äntligen påta i mina rabatter igen! En höststädning stog på schemat idag! Jag älskar när det ser "rent" ut då mår jag bra :) klippte ner alla över utslagna växter och rensade ogräs :) blev även några höstastrer till våran lilla "ölbänk" ;) 


Så för att göra plats på bänken så fick kryddorna flytta in till köket! Där dom passa väldigt bra!


Nu blir det träff med familjeracern ;) 


Däckvenyl går det åt vill jag lova det är ju tur att Fredde inte åker många meter utan sin "recondhink" ;) 

Söndags

Jag har visst glömt att berätta! I söndags hade vi en sån jäkla rolig dag ihop med mor och far lillasyster och lillebror! Fredrik och Viktor fick ju go-cart körning i födelsedagspresent så då i söndags slog vi till och åkte dit! :D och oj så roligt det var! Har fortfarande värsta fina blåmärkena men vafan lite får man väl tåla ;) Söndag
Charlies favorit just nu :) smakar mums tycker han ;P 

Lördag

Idag har vi tillbringat några timmar i Valdemarsvik och hos Fredriks fina farmor Ingegerd! Eva, Thomas och pepsi var också med :D vi fikade och pratade lite! Tyckte att det var riktigt mysigt :) 

Sen fick vi även ett paket av svärmor och svärfar som tack för hjälpen :D <3 tack snälla ni dom är så jätte fina!! :D ~ finaste ~ 

Vad hände mer idag? Jo en grillning och kanske lite crusing men vi får se vad som bjuds på idag! vädret kunde varit bättre ;)Tråktorsdag.

Såhär roligt har jag på jobbet om dagarna.... Jag tycker väldigt illa om torsdagar vill jag lova! Har alltid gjort det! Määäään varför klaga jag har ett fullt fungerande jobb dagtid som jag även styr till viss del själv yes mycket bättre än att vara fast på soc eller nått annat skit som många stackare är idag pågrund av den brist på jobb som finns idag! 

Frågan är hur ska man rösta i höst?.. Vad är viktigt för mig? Ja det är hög tid att börja läsa på om det där..

*skratt* nu fick jag visst en hög med disk att bli politik... ;) 

Onsdag

Fick höra från säker källa att svampen gick att plocka i våra svenska skogar! så sant som det var sagt fick jag med mig min bättre hälft ut på jakt! Och oj oj oj! Tre blåbär och en lingonbukett kom med hem vad nöjda vi blev med det ;) haha inte.. 1 timme ute i friska luften promenerande i skogen ja jag klagar faktiskt inte :) det va riktigt mysigt trots att vi inte hitta ett dugg :) Tisdag

Charlie live från soffan ;) 


Här har vi precis tittat på Leifs restaurang! Då jäkla bra program :D får än verkligen att både skratta och gråta en skvätt :)  Men helt ärligt det är mycket knarkare med! typ alla har ju hållt på med nått skit! Det måste vara bland det töntigaste man kan göra! 

Måndag

Nya tröjor! Yes! Allt går mycket bättre om man har rätt sorts kläder ;) det här är snabba kläder ;P <3 


Lördagsnöje ;)

Idag har vi styrt lite här hemma! Min älskade lillasyster har varit och tittat på en fin lägenhet som hon antagligen kommer att tacka ja till och eftersom vi har sparat en massa grejer som vi fick när vi flytta hemmifrån varefter vi bytt ut dom.. så rensa vi där lite och fick ihop två kartongen med bra flytta hemmifrån grejer :) 

Sen fick jag även för mig att putsa upp ljusstakarna som min älskade morfar gjorde på 70 talet! Och helt otroligt dom blev som nya! :D är det inte jäkligt snyggt när man har en metall i inredningen att den verkligen är upputsad och snygg :D 

Här är den närmast bild orörd och den till vänster putsad.. svårt att få med på bild men man ser lite skillnad ;)


Och här är båda putsade :)
Minne för livet.

Ett kärt och fint minne från sommaren 2014 med två underbara kvinnor! <3 
Avis

Jag är så avensjuk på min mor och far som hänger på laftahammars finaste camping just nu JAG VILL MED :D Såhär såg det ut när vi var där första gången Ååååhh! Det drar i husvagns tarmen ;)
Helgen :)

Ute på äventyr <3
Min fina underbara gubbe vad jag älskar dig!! <3


Torsdag

En kväll i gusum :) hämtat min cykel så nu kan vi cykla ihop :) Fredrik har ju köpt sig en ny :) 

Bara att införskaffa sig varsin hjälm ;) 
<3


Onsdag

Hemgjord granola! Så gott! Och super smidigt :) bara att gröpa ihop och stoppa in i ungnen :) 

Nu längtar jag tills det blir frukost ;) 
Tisdag

Vet inte vad jag ska skriva idag riktigt idag känns värkligen som en trist och tråkig rutin dag... Nu är det igång igen jobb, rutiner men det som faktist är bra med rutiner är att man kommer igång med träningen igen som har varit dålig under semestern plus en massa god mat... semester kilona vilar tungt på koppen just nu.. Ursch! 

Vill visa min oroligt goda frukost jag åt på jobbet idag! Mums! :D

Måndag

Dagens styr 

*grill
*pw
*lillebror <3
*min stackars älskling blev geting sticken :( <3


Grönbete

Peppsi och Charlie på grönbete ;P 

<3 <3 <3 


Fun fact
Fler semesterbilder

Några fler bilder från semestern imorgon är det tillbaka till verkligheten igen..........

Om vi har ångest? Skojar du! :/ 

RSS 2.0