Mallis 2013

Snart bär det iväg :) åh va det pirrar i magen 07:15 lyfter vi från Norrköping :)
Torsdag

Fifan vilken jävla gristid och gå upp kl 5 på morgonen men det lär ju inte bli senare i morgon! Haha fast då är det något roligt och gå upp till så det går nog lättare :) värsta lyxen nu på morgonen svärfar fixa frulle och inte behövde vi diska efter oss heller bästa svärfar så snäll!! :)


Bara dagen på jobbet kvar nu!! Så skönt!! :D 

Flytta grejer

Nu går ännu ett lass från ljuragatan :) börjar bli tomt hemma :) 


I natt sover vi i gusum med så det blir tidigt upp i morgon :) 

Hoppsan
Bildskoj

Nu har jag varit igång igen men massa appar o grejer :) 


Tisdag

Lite läsning inför semestern damp ner i brevlådan igår! Hoppas dom är bra bara för köpte hela serien med en gång ;) 

Måndag

Tjohoo härliga måndag nu är du snart slut ;) hihi tänkte bara titta in med en bevis bild på att min käraste har gjort något helt otroligt för att vara honom!! Va beträdda nu...... Han har slängt öl! Ja det är helt sant ;) haha 


Söndagsmys

Lite söndagsmys med min finaste Fredrik <3 vad skulle jag göra utan mitt allt! Älskar dig! Söndag

Pirr pirr pirr i min mage! Nu är det inte långt kvar! Och om 5 dagar är det mallis med :) nervös över hur allt ska hinnas med!! 


Lördag :)

Ursch snart är det dags att åka till jobbet igen har hållt på att bära grejer o skit hela förmiddagen så man är skapligt slut nu! :/ men det är väl bara och ta sig i kragen och jobba :D fast måste erkänna att jag har ett roligt jobb så det är inte jätte tungt att åka iväg nu snart :) banka schnitzlar ikväll då! + att restaurangen är öppen :)

Fredag!!!

Har precis kört manuell låda för första gången på typ två månader kändes skapligt ovant om man så! Man vänjer sig fort vid 

bekvämligheter märkte jag idag ;) haha men han går fint den lilla clion :) 

Mallis 3013

Nu är resenärerna igång och spökar :) packar för fullt här hemma :D bäst så inget kommer bort i flyttkaoset ;) 

Testar

Testar nya blogg.se appen i mobilen den värkar grym på tiden att dom gjorde nått åt den gamla appen :D o så får ni en snyggbild på mig o våran lilla älskling haha ;) 


Test test

Testkör mina snyggbrillor inför semestern haha ;)


Tisdag

Detta ser bra ut 10 dagar kvar nu ;)


Jippie!!

Är så stolt just nu!! Sitter bredvid min lillebror som precis fått körkort!! Ett jätte grattis till storasysters lilla älskling!!


Torsdag

Kändis på jobbet hahaha ;)


Måndag

Det ekar hemma just nu och ser förjävligt ut! Inte så roligt och vara hemma gör tillfället och Charlie är inte glad att vi tagit bort allt! Han har sladdat runt hemma hela natten så man har inte sovit mycket inatt.. Men det är bara en månad såhär då är vi på ny plats :) och av den månaden är vi ju bara hemma tre veckor ;)


Kaos

Mitt i all flyttkaos tar vi och varvar ner och lyxar till det lite ;) det tycker jag vi är värda efter idag ;D


Söndag

Idag håller vi på och flytta lite grejer pust inte så mycket kvar hemma nu :) det börjar kännas att det inte är lång tid kvar :) den 20 ska allt vara borta så 20 dagar kvar snart 19 ;)


RSS 2.0