Onsdag

Idag har vi köpt oss en gran till baksidan  :) en liten slinga i den så blir den perfekt :) 

Har även påbörjat advents ljusstaken men hittar inte "dekorationen" till den bara :/ hum inte lätt o bo i ett flyttkaos :/  


Charlie var självklart med o hjälpte till haha :D
Måndag
Fredrik- man måste diska för hand ibland annars vet man inte hur bra man har med diskmaskin.. O så ställer han sig och diskar för hand haha han är ju för go mitt hjärta ❤️


Helgstyr

I helgen har vi styrt lite här hemma känns jäkligt bra då vi börjar få någon form av struktur här igen!! Pust och stön så jobbigt det är o bo i ett totalt flyttkaos!!   

Fått upp våra fina tavlor i hallen det blev jag riktigt nöjd över! :) 

Vardagsrummet har fått in lite möbler igen! Plus att vi satt upp lite julgardiner och stjärnor med :) 

Denna lilla kombo blev till i sovrummet med :) funderar på om man kan ha en ljusstake istället för lyktorna på hyllan ni vet en sån med armar ut och levande ljus ;) denna kombo fungerar utmärkt som bokhylla med, för visst har man några böcker :P (inte alla framme) kanske några korgar skulle vara fint längst under med.. Hum vi får se ;) 
Söndag

Idag har vi smockat i oss en äkta söndagsstek enligt familjen Nilssons recept :) Mums!! :D

Onsdag/torsdag;)

Wow NU är vi klara med vardagsrummet!! Det har bara tagit sen halv fyra så 8,5 timme med en liten paus för middag! :D tack snälla snälla snälla Eva och Thomas för att ni har hjälpt oss!! Wow vilken skillnad det blev! 

Hör ser man ju lite hur det såg ut innan :)


Och här håller vi på Sista biten :D
Och här blev tyvärr bara två bilder på färdigt resultat men kommer bättre sen när det är lite mer i ordning ;) 

Nu ska fröken försöka att sova jobbar 7-22 i morgon så det är bara att nanna kudden ;) 


Helgen

I helgen har vi hunnit med lite hemma plus att jag har jobbat ca 30 timmar fredag o lördag :) här ligger vi inte på latsidan ;) jag har världens bästa gubbe och svärmor och svärfar som har hjälpt oss i helgen tack snälla ni!! Ni är guld värda!!  :) Nu blir det lugnt här på söndagkvällen det tycker jag att vi är värda!! :) 

Fredag

Jag har världens bästa gubbe!! Att få komma hem till det här efter en 15timmars dag!! Du gör mig helt varm i kroppen! Älskar dig Fredrik <3 
Onsdag

Ja du mitt hjärta det va en stund sen vi fick sånna här kort just det här kortet är från svärmor och svärfar men har fler kvar man sparar på så mycket men just sånna gär saker är roliga att spara på! :)


Ca 5,5 år+ gammalt 


Tisdag - Nyckelskåp

Nu är äntligen mitt nyckelskåp uppe :D så jäkla nöjd är jag!! Jippie 

Idag fick vi även ordning på diskmaskinen!! Äntligen ingen mer handdisk!! Glad tjej!! Och så har dom även varit och hämtat luckorna som ska lackas så nu får man leva med det en stund då känns sådär men det blir ju bra i slutet :) Farsdag

Idag har jag varit och firat min kära far på farsdag :) 

Mysigt och komma iväg och träffa familjen bara sådär det måste göras oftare!!!!! :) 

Idag har det dock varit lite stökigt då vi har flyttat in i stort sätt alla möbler till stan igen. Blev två rundor idag och en igår. Men nu är i stort sätt allt inne igen :) på tal om det någon som är sugen på att köpa svart tv möbel? 500:- prutat och klart? ;) 

Mys :)
Gårdagens fredagsmys bild ;) 

Färg ;)

Idag blev det en liten färgklick till sovrums fönstret :) 


Tisdag

Ursch nu har jag lämnat challe man hos frissan alltid lika jobbigt :(  
Helgen

O herre Gud i helgen har vi varit flitiga ;) inte mycket vila där inte nytt golv i sovrum 1 har det blivit :) o vi är väldigt nöjda med våran insats och tack så jätte mycket till mina underbara föräldrar som har hjälp oss! 

Vi börjar som vanligt med före bilderna ;)


Working progress 

Och här är vi klara!! 


Vi har även börjat och inreda lite men måste hämta lite mer möbler från gusum ;) 
Charlie gubben värkar rätt så nöjd över att vi är klara med :) hihi 

RSS 2.0