Lillebror 18

Hipp hipp hurra för världens bästa lillebror idag!!! Hela 18 år!!!!


Fredrik 28år

Här är lite bilder från Fredriks födelsedag hela 28 år blev min lilla pojke! kommer ihåg när jag gjorde tårta till han på hans 23årsdag! haha tiden går så grymt fort man hinner inte riktigt med! Men här är varjefall lite kakbilder o lite pic på folket som gästa :)
 

Spanien

Tjohoo tänkte jag skulle titta in med ett litet inlägg i min bortglöma blogg haha det häder så mycket hela tiden så man hinner inte riktigt med!
 
tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från våran spanien resa som va för tre veckor sen!! haha
 
 
ni fick ju se några bilder ivarjefall :)

Fredag

Friday im in love! Trevlig helg!


Hemma

Nu har vi landat på ljuragatan! Borta bra men hemma bäst! Men det är lite blandade känslor! Den här bilden fick jag när vi gick av planet i Sverige! Våran underbara bebis! Han har haft det så bra i Gusum! O när vi kom hem fick han ett STORT fat med tonfisk! Så han är nöjd den lille :)


Nere

Nu har vi varit Spanien i två dagar vi har det oförskämt bra här! Huset mormor o morfar hyr är riktigt fint! Förstår att de trivs här! Trevligt folk är det med! Grannarna är svenska o engelska så det är lätt o göra sig förstådd :) varmt som tusan 25-30c vi fick gå ner i samhället för att kunna få tillgång till wifi så nu sitter vi i solen på en takterass med utsikt över havet!


Incheckade

Nu är vi incheckade och klara.. Bara att ställa sig vid gaten.. Tar oss lite för att lungna nerverna! Alicante Spanien här kommer vi!


Spanien

Semester för i helvete!! :D :D


Nu är han lämnad!

Nu är älsklingen i gusum och vi i Norrköping! Fick dom här bilderna av Eva nyss på lilleman.. Det va tomt o komma hem!..


Tisdag

Nere o lämnar bebisen i gusum.. fyfan! Men han har det bra här! Snart drar vi!

https://cdn1.cdnme.se/763540/6-3/pic_5136373be087c34b98ce4f0d.jpg" class="image">


Lördag

Då var vi hemma efter en sväng i både Gusum och Långrådna riktigt mysigt har vi haft idag! Tack snälla ni för allt idag!


RSS 2.0