Emelie

Fikat med bästa Emelie idag vi gick även en sväng på sörping snacka om att det inte va en kotte ute haha men men det var kul att träffas varjefall <3


Femti!

Så har jag fått hem den sista och avslutande delen av femtio nyanser triogin! om jag kommer att sitta bänkad!


Klipp o färg

Då va lillebror fin i håret :)


Lördag i bilder!

Här är lite bilder från vårt "julfirande" hemma hos farmor och farfar.. På bilderna kör vi julklapps spelet :) vi van smörgås grill, kaffe, doft gran och köks handdukar... bra vinst! :)


Lördag

Påväg till farmor och farfar! :D


Fredag!

Ja så blev det fredag! Den här veckan vart kort!men än desto mindre är det lika skönt att det är fredag! Konstigt.. Ledig helg är det med! Underbart! I morgon ska vi iväg på trevligheter till farmor och farfar.. lite "julfirande" ska bli skoj! :) sen ska vi hjälpa lillebror hem till stan med lite grejer <3 annars så bjuder helgen på lite garage häng och utstädning av julen :) det kan nog inte bli bättre :)


Nyårsdagen..

Nu är det nya året här 2013! Hoppas alla fick ett fint slut på året och en bra början på nya :) här hemma har det varit lugnt hela dagen det blev lite hårt igår och framförallt jävligt sent så varken jag eller Fredde känner oss på topp! Men vi hade väldigt kul! :) några bilder från igår innan vi stack! :)


RSS 2.0