!

Favorit i repris! <3


Den lever!

Och det är fan i mig en bedrift i mitt sällskap! :)


Nu börjas de!

Vintern smyger sig på!


Nytt in

Köksgardin


Lördagsmys

Lördagsmys på ljura! :D


Fredag kväll

Skönt att slippa det här en fredag kväll! :)


Charlie

Challeman har fått sig ett nytt halsband med nitar! Tuff katt! :)


Torsdag

 
 
 
Jobbig vecka.. fick reda på något hemskt i Tisdags som jag inte mått så bra över.. så det har inte blivit mycket här.. får se om jag kan tala ut i morgon för då har jag även pratat med min kära chef om saker och ting.. eller vi får se helt enkelt
 
 

instagarm pic.


Torsdag

Idag har mamma och lillebror varit inne på besök i stan! :) mycket trevligt! Jag och mamma har sprungit i butiker inne i city.. dock fick jag inte med mig det jag hade planerat hem.. Men jag fick med mig några oplanerade inköp från Hemtex två "burkar" som står vid spisen nu.. Ska försöka baka lite skorpor att ha i den stora burken den lilla vet jag inte riktigt en vad jag ska ha i! :) vi köpte även hem lite Thai mat till oss.. lillebror fick en hamburgare :) nu är det sängen som gäller! Tack för en underbar dag! Det är alltid så kul när ni kommer!


Oct. 17, 2012

Fredasmys lagar mat till oss! gullet! Våran nya "deal" han lagar maten jag står för hushålls tjänsterna.. Denna vecka har funkat kanon! :)


Oct. 17, 2012

Puh! Precis handskurat golven här hemma challeman va självklart med han älskar och städa! :) undrar vart han fått det ifrån...


Oct. 15, 2012

Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut! Nu byta om och sen hem och styra!


Höst..


Söndag

Jaha då var det söndag igen då! Min ända lediga dag den här veckan.. Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka.. en vecka kvar till nästa lediga dag! Det har hänt mycket i dag mamma och pappa var inne på en fika mycket mysigt! Dom kom bara lite spontant sådär! Det är ändå 7 mil enkel resa mellan oss! Så det var mycket uppskattat! Har även hunnit med att springa i affärer på hageby c och frostat av frysen, lagat gryta + en långpromenad i höstrusket! :) mysig dag med min älskling! Igår innan jobbet gick jag och köpte en "blomma" till balkongen klippte ju ner allt där ute i torsdags och det blir ju så tomt så var tvungen att göra nått... :)


Freda'

Freddes nya bästis!


Något att tänka på

Kloka ord till oss flickor...
 
 
 
 
 

.. Sluta tro att alla andra kan saker bättre än vad du själv kan!


onsdag

En helt symetrisk människa skulle se väldigt undlig ut!

Oktober

Nu känns det som att den mörka årstiden börjar..


Oct. 07, 2012

Nu sitter vi ner efter en städ sväng! Maten står i ugnen och vi sitter i soffan med varsitt glas vin och väntar på den! :) har även tänt lite ljus blir så varmt och skönt då! :) helgen har spenderats i gusum med Fredriks mor och far även hans bror, brors tjej och brors barn! Super mysigt! :) nu börjar snart en ny jobb vecka.. Nya tag..


En kväll

En kväll på stan med Sara! Lite vin och tjejsnack! Kan det bli bättre :)


<3


Rent hus..

Det finns någon i detta hushållet som bara ÄLSKAR när jag bäddar rent i sägen! Såhär ser det ut varje gång.. Gissa vem som gömmer sig?


Haha <3

Mat tanterna :)


Tisdag

Skönt jobb salladsbuffen klar disken klar nu rullar vi chokladbollar för fulla muggar :) som sagt var bortskämda gubbar! :)


Ännu en måndag

Då var ännu en måndag gjord! Måndagar är faktiskt lite mysiga måste jag säga.. Man är sådär trött så man bara lägger huvudet på kudden och somnar direkt! :) nu är varjefall mys tofflorna ute ur garderoben och på fötterna :) natti <3


RSS 2.0