Bio

Snart blir set bio med mina två älsklings pojkar


Tisdag

Idag har det varit en riktig köksdag har inte gått många meter från spisen! Skulle till tandläkaren idag men dom ringde och av bokade så då fick jag helt plötsligt massa tid över.. så då satte jag igång att bakade Lussebullar och kokade kola :) håller på att rulla kolan nu men ska ta en paus för nu är visst maten klar med! Lax och potatis mums!


Natti..

Att somna till regnsmatter måste vara det mest avkopplande, bedövande, trygga och sömniga ljudet finns! God natt!


Måndagens bästa

Yes det blev gymmet ändå! Nu ska man väl kunna bli av med sin aggressivitet över den här dagen :)


Dagens

Mm isterband yummy! Väntar på att Fredde ska komma hem.. vi skulle ju till gymmet vid 6 men det värkar som han får jobba över i dag.. Får bli en promenad sen annars... om det kan sluta regna snart.. Annars så är det ju måndag..


Tisdag

Jobbat, ätit, och kört en pw med bästa A! Ja denna tisdag känns väldigt lyckad och jag som hörde att det skulle vara den tråkigaste tisdagen på hela året på radion i morse! Har jag inte märkt nått av! :) är det bara vi eller ser det här ut som en av husen i solsidan?


Måndag

Ja ännu en måndag avklarad och det ser ut som jag lever med! Tjoohoo vad bra.. Känns som jag hade väldigt mycket Att säga idag! Not.. Nu ska pluttrick och ja gå och köpa oss varsin sallad mumma o på tal om att vara nyttig så har vi ju fixat gym idag yey! Bjuder på en bild från i morse! Bröd bröd bröd....


Testing

Man vet aldrig om man får upp inläggen eller inte! blogg.se appen är väldigt opålitlig!


På g ner till gusum! träffa väldens bästa svärmor och svärfar och lilla Pepsi! Vad skulle vi göra utan er! Idag ska vi försöka oss på att laga lill golfen håll tummarna för oss!


Haha

Oooofan :)


Lördag

Då har vi både varit på dop och flyttat in lillebror i sin lägenhet! Tur att han har oss så nära :) jätte fint dop var det med! Brors barn Julius var de den här gången tack så mycket för ett fint och lyckat dop! Och det gör ju absolut inget att vara ledig en lördag kväll fybubblan så skönt det är!!


Onsdag!

Idag är lillebror inne på besök i ljura! vi har lagat mat och myst ner oss i soffan nu på kvällen.. grabbsen tittar på fotboll och jag sitter med det här :) snart dags för sängen klockan ringer ju som vanligt kl 05:45 yes vad underbart!


Nytt in

Här handlas det visst för fullt :) det känns att man har en heltidslön nu förtiden pengarna tar inte slut såfort man betalat räkningarna :) idag blev det lite nya "blommor" hem, två till hallen och två till köket.. känns som ett väldigt klassiskt val till köket alla har ju typ så.. Haha skitsamma jag tycker det är snyggt! Annars kan man väl uttrycka den här dagen med ett ord måndag! Yes underbara måndag (sarkastisk)


Farsdag!

Har varit hemma hos mor och far och firat världens bästa pappa <3 mysigt med lite kvalitets tid! Grattis alla pappor ni är fantastiska!


Onsdag

Det går för fort! Just nu känns det som att veckorna rasar fram känns inte som att jag hinner med! Ett lugnare tempo tack! Snart börjar julborden och då är det verkligen fullt ös medvetslös! Ikväll har jag varit iväg på lite extra jobb har haft krögarföreningen på middag skojigt men lite nervöst, det bjöds på älggryta och en mastig chockad dessert efter det! Älsklings gubbarna låg och sov i soffan när jag kom hem :) nu sängen!


Charlie

Idag fyller våran lilla älskling 10 år <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5098fd81e087c325409d67e5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5098fd81e087c325409d67e5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5098ff19ddf2b364b10001e1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5098ff329606ee4b69be7c41.jpg" class="image">


Fint skare vaa! ;)

Amerikans Brunch vid Liseberg hotell :)


Göteborg

Mys!..


Julklappshandling check!

Gissa vart vi har varit idag?! :)


Lördag morgon!

Nu har vi varit iväg i ca 2,5 - 3 timmar börjar vakna till nu och det har börjat att ljusna med!


Torsdag

Det är en trött tjej som ser på när sin pöjk lagar mat!.. Vi kom precis på att Charlie gillar pappas raggmunkar haha.. vi väntar på att lilla syster Frödemark ska komma hit så vi kan äta lite! Imörra drar vi till götet! Det ska bli skoj! :)


RSS 2.0