Helgens bilder.


I helgen har vi varit hund och kattvakt =) även hållts med huset heeela helgen det börjar på att bli lite ordning med målat varjefall =) nu har vi även börjat med fönstren det kommer att ta tid.. =/

tog en paus från slipandet och skrapandet och ordnade till uteplatsen lite =) dom väggarna till vänster och alla stolar o bordet låg bara i en hög så vi tvätta av dom och skruvade upp stolparna och väggarna.. det behövs lite slipning tvätt och färg så ska det nog bli riktigt fräscht =)


Skorstenen är i ordning nu med =)Det börjar hända lite =)


Måla måla måla måla =) balkongen "sommarstugan" och nästan hela entrén (ska fortsätta med den idag) är färdigt  =) tack snälla snälla peter för hjälpen! =D fy tusan va solen brände igår, idag gör det förjävligt ont i nacken så idag har jag smörjt in mig med sp 50! jajaemen 50.. nu ska jag väl inte bli nått bränd =)

Bästa älskling klättrar och målan som bara den duktiga killen <3

Färdigt =) tog typ en hel dag =)Grillmästarna Thomas och mysEva och Thomas <3Måla staket, måla staket, måla stake..t nu blir det vitt =)annapanna målar sommarstugan grå knutar och vitt i "övrigt"Behövdes lite färg!Snällaste peter!Katta solar och har det skönt =)Bästa bästa!


RSS 2.0