ÄNTLIGEN FREDAG!


Ja då var det slut på veckan och det är dags för fredagsmys.. vinet är upphält maten förbered bara att sätta in laxen i ugnen sen.. GUD så skönt det ska bli med sovmorgon för en gång skull =)
Men snart är det måndag igen ny vecka nya möjligheter.. =)

Imorrn blir det att gratta lillebror som fyller 17 år idag

HIPP HIPP HURRA!Älskade Fredrik 27 år.


Jaha då va det kalas i lördags för min fredasmys kille!Massa paket blev det!Eva och Thomas var först på plats!Det bjöds på tårta x2Mormor och morfar var med och firade fredaLillebror var med på ett hörn, lite av paketen ser man ju mä =)Mamma och pappa hade med sig husvagnen så de stannade över natten =)Lilla märtis va också med =)


Lillebror


Eftersom att lillebror kommer att flytta hemmifrån efter sommaren så tyckte jag att han behövde ha lite matkunskaper så jag lärde honom att göra pannkakor (haha) Han var en riktig höjdare på de =) och på fredag fyller min lille kille 17år!

Söndag!..


Gisses vilken kväll vi fick! =)mina killar <3


Snart fyller mina två favoritkillar år!.. Vad ska man köpa? det är den stora frågan.. ingen säger vad de önskar sig.. suck det blir inte lättare med åren direkt.. ganska så roligt att det är nästan exakt 10 år emellan dom, bara en vecka som skilljer.Bomässa.

Ja som sagt var vi på bomässa på stadium arena.. Vad ska man säga blev faktiskt lite besviken.. För det första var det inträde på 160:- vilket jag hade räknat med MEN man fick inte mycket för dom det var ju knappt några stånd alls.. nä blev faktiskt riktigt besviken.. men vi kom hem med lite grejer varjefall det va riktigt fina mässpriser.. En typ kruka? och sen en blomma till sovrummet, grön såklart haha =)
Lördag.

helt plötligt vart det mycket plats i sängen..  Hoppas hoppas de får ordning och reda på saaben idag!


Fredag

Då var det fredag igen veckan har gått så fort att man knappt hunnit med nått känns det som =/ Fredá beställde däck herrom dagen och han har gått fram och tillbaka här nu sen han kom hem och väntat =) haha han är så rolig! och nu kom dom visst och ska lämmna dom =) jag ser leendet ända här ifrån!  att det kan vara SÅ roligt med bilar och tillbehör.. =)

Imorgon blir det att laga saaben ÄNTLIGEN! fick tag på en riktigt bra turbo.. sen ska vi även på bomässa, har länktat som tusan nu i nästan två veckor! =) få lite insperation på inredning, bygg och mycket mer..

Ha en bra kväll! =)


Bilder från arkivet (igen)


Jag älskar den här bilden, och människorna i den!

Stoppa KONY!Nu har jag suttit och tjutit till den här videon den är så hemsk! Stoppa det där puckot!

ÄNTLIGEN FREDAG!


RSS 2.0