Skogstur

Efter en förmiddag i skogen fick det bli en kantarell macka eller två :D två korgar med kantareller blev det så nu har vi lite att göra när vi kommer hem!


Streetnight lkpg

Träff i Linköping! Och det är drag!!


Öland

Nu är vi på Öland! Det är vackert väder, inte på hela dagen har vi sätt ett moln på himmeln! Vi har legat och solat på stranden nästan hela dagen. Det är även massor av folk så tydligen så finns det inga platser kvar i böda området helt sjukt med tanke på hur många campingar det finns här! Äter gott och dricker gott. :) SEMESTER! Det är även nyckelpigge invasion här så man får se upp med vad man stoppar i mun!


Broöppning

Självklart...


Bilträff Nyköping

Påväg hem från Bilträff Nyköping!


Minigolf


Färdigt resultat

Vi lyckades faktiskt själva på första försöket :) och vi har aldrig gjort nått sånt här själva förut:) hihi och jag som ville lämna bort det här jobbet :) spar vi dom tusenlapparna! Nu är vi nyfikna på det torra resultatet tyvärr måste vi vänta till på måndag för det.. Några förslag på färg för trappen?


Trappförsök nr1... check!

Jajemen vi lyckades faktiskt få till det bra :) nu återstår bara resten av trappan.. Haha..


Trappförsök nr1

Nu försöker vi själva.. Håll tummarna för oss!


Fishbone 2

Svärmor fick en fiskbensfläta med fin fint!! :)


Besök on the 5th floor

Då har vi varit hos Fredriks mormor Elsemarie och Sune en sväng fikat och spelat Spel det va jätte kul :) hon hade så jäkla fina blommor!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5006d9909606ee1ee30001b4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_5006d9909606ee1ee30001b4.jpg" class="image">


Fishbone

Försökte mig på en fiskbensfläta idag :)


Onsdag

Då blev det onsdag igen då.. När vi kom hem igår så såg vi att det rök något fruktansvärt från vårar håll (ljura) så vi fick ju panik och trodde att det brann hemma.. Men som tur var ( om man nu får säga så) så var det inte här hemma men det var ett annat hus i hageby ca 300-400 m från oss.. Det värsta är att det har precis varit två nyliga bränder som dom tror varit anlagda, bland annat på ett dagis..


Västerås

Då har vi varit i Västerås och vänt med kollat på bil fredagsmys hitta nått på blocket han ville kolla men det var nog inget för oss... Enligt gpsen ska vi vara hemma kl nio men den går visst inte lita på haha vi har haft både karta och gps ändå har vi åkt fel tusen gånger.. Aja nu är vi varjefall på rätt väg hem.. Än så länge..


Kaos

Vi är dyngblöta och står med bilen i värsta kaos kön utanför Skansen haha men vi har varjefall kul :)


Som vi säger i Sverige "lagom"

Big Mac släng dig i väggen!


Tisdag

Påväg mot Stockholm!! plötsligt fick jag en sån lust att blondera håret, fylla läpparna och sätta in ett par riktigt biga sillisar...


Måndag

Första semesterdagen!! Weehoo fick vackra blommor av min älskling när jag kom hem i fredags kväll han är bara för underbar min bubba!


Fredag.

Nu är det bara ca 10 timmar kvar till semester, yes! På menyn idag står marinerade kycklingspett med bbq sås och pommes frites alt. Kall örtmarinerad långhare med fransk potatissallad


Torsdag

Då va det torsdag igen då och dubbla dagar både idag och imorrn sen jobb kväll lördag sen jävlar är det äntligen semester!! På menyn idag står: Köttfärslimpa med grönpepparsky, varm majs sallad och kokt potatis Alt. Pasta med kräftstärtar och västerbottenost


"nytt" in


Måndag

Jaha måndag igen då :) nästa vecka såhär dags är det förhoppningsvis lika fint väder som idag:) inte mycket att göra på jobbet idag bara att sätta på sig städhanskarna och försöka hitta en smutsig fläck.. Suck trälig..


Nkpg by night..

Nu är det race! vi fick precis en energidryck över hela bilen så nu vill min putsarpelle åka och tvätta..


Snygg mössa?

Jaha då kör vi igen då bara en vecka kvar till semester=)


Äntligen!

Äntligen! Nu går blogg.se appen!


RSS 2.0