Gusum

Meckar öl... check!


Lördag

Ikväll blir det rapas med mitt fredagsmys


Gusum

Jaha då har husägarna varit i gusum och lagat pannan med hjälp av freddes morbror tack så jätte jätte mycket för hjälpen!!


Påväg

påväg in mot stan:)

Tisdags inspiration.
Min

Har hittat ett jätte fint matsalsbord som vi vill ha.. Suck vad tycker ni? Hot or not? Det ser slitet ut på bords skivan och sitsarna på stolarna sen har vi sett ett till som vi vill ha lite mer igentligen men det är för stort för att ha nu + att det är typ dubbelt så dyrt.. Spara eller slösa


Dagens


Västerbottenostpaj med hembakt bröd och sallad.
Söndagens styr.


Nytt in till köksfönstret =) vad tycks?Freda hitta även ett skydd till mobilen fy fan va vi leta efter denna ska ni veta!Annars har det varit en lugn och skön söndag! min ända dag ledigt den här veckan.. ha en fortsatt bra dag! =)


Förra helgen.


Förra helgen hade vi en riktig mys helg långledigt eftersom att det va ledigt på fredagen, behöves kan man säga efter all fläng som har blivit i dessa storhelger jul och nyår.. vi bestämmde oss för en tre rätters på lördagen =)

Fredas förrätt som han gjorde helt själv (förutom att skala räkorna) det blev skit gott heta räkor med västerbottenost på från halv åtta hos mig II boken som vi fick av eva och thomas i julklapp! =)"Dillbakad" lax med hemgjorda pommes citonsås och en sallad.Till efterrätt gjorde vi creme brulee i de nya formarna med i julkapp =)
mööös =)

På jobbet

på jobbet! Hög tid att börja har precis satt in bröd i ugnen till frukosten :) nu ska matsalen städas..

Loppsfynd


Tror inte att jag har visat upp mitt loppis fynd?.. en spegel till hallen! välbehövligt va så tomt på den väggen =) Med belysning.70:-

Don´t dream your life - Live your dreams
Lilljul och nyårsafton i Gusum.


Nyår spenderades i gusum! =) även en liten lilljul blev det =) myyys

Far och son

LIKA SOM BÄR?

 

Det syns vem som varit snällast iår! =)
 

Prommenad.

  

Nyår.
 

Tack för en rolig helg allihoppa!


Julafton i långrådna.


Här är lite bilder från julaftonen i långrådna mysigt! blev inte så mycket bilder men här är några varjefall =)

     Tack så JÄTTE mycket för en JÄTTE fiiiin jul.


2008


2012

Ja nu är det nya året här! 2012 vad kommer att hända I år? Hoppas ni fick ett fint 2011 men att ni får ett ännu bättre 2012! Gott nytt år!!!!!!


RSS 2.0