Morgonmys

Inte vill man gå upp när han är såhär mysig!


Söndags jobb

Det tar sig :) äntligen har vi fått upp räcket tyvärr går det inte måla stolparna förens nästa sommar men det är bara för att det är tryckimpregnerat = håller längre/bättre.. Det är snälla Peter som har hjälpt oss! Vad skulle vi göra utan honom!
Nu ska vi sova klockan är mycket! Upp kl 6 i morrn bitti jobb jobb jobb :)


Dagens

Marinerad karré med rödvins sky sommargrönt och kokt potatis alt. Stekt strömming med hemlagat potatismos rårörda lingon


Dagens x2

Lax broccoli sparris.. mums!


Svampar

Storleks skillnad :)


Dagens

Pepparrotskött med kokt potatis alt. Kycklingfilé med cous-cous sallad och chiliyoghurt


Måndag

Då var måndagen gjord nu blir det och sätta sig och läsa lite :) mysigt!


Fynd

Nytt in :) perfekt till den regniga hösten!


Mums

Det kom med några gammaldags hem gottgott :)


Lördag

Gud så skönt med lördag och ja faktiskt är man ledig underbart! Nu tänkte vi gå ner på stan och kolla lite i stånden, det är ju agustifest här i Norrköping, en jobbig grej med att bo så nära "centrum" är att man hör väldigt väl all musik och fest på stan! Tur att man inte bor ända in på stan! Skulle bli tokig! Vi blir inte så långvariga på stan kan jag tro min gubbe mår inte så bra så det blir lugnt i helgen! Trevlig helg på er!


Rix fm

På Rix fm festival, på kvällen åkte vi och tittade på sm i fyrverkeri och det var Göteborgs fyrverkerifabrik och det va väldigt fint och häftigt! tema var James Bond dom hade tydligen vunnit tio år i rad! Och det märktes! :) väldigt fint:)

( det här inlägget har jag försökt ladda upp två dagar i rad hoppas det går nu då)


Onsdag

I gusum :) hihi


Tisdag

Snacka om att jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag fick se dom här två i tidningen i morse när vi åt frukost haha


Söndag

Nytt in på köksbordet Rost edition :) min nya favorit detalj rost! :)


Dagens

Idag är det fredag haha fast inte för mig för jag jobbar dubbelpass idag bara att bita ihop och köra på.. dagens idag är hemgjord lasagne med STOR sallad.. lite fredagsmys :) jag längtar redan hem till mina gubbar!


Gårdagen

Gårdagen spenderades med bästa Jenny vi tog en fika gick ett varv på stan pratade oavbrutet haha hade jäkligt kul vi hade inte setts sen i början av sommaren så vi hade visst mycket att ta igen :) jag fick med mig lite produkter från yver rousher (stavning?) och en jättefin hjärtformad kruka/skål från dimoda som jag blev kär i haha :)


Onsdag

Påväg hem från gusum vi åkte ner direkt efter jobbet vi har ätit druckit kaffe och haft det mysigt :) jag o Eva har suttit framför datorn i säkert 1,5 timme och kollat på sten.. Haha jaa sten.. Låter skoj va?! ;) vi har en rabatt precis framför huset och det ska tydligen inte vara så bra att ha det precis vid husgrunden.. beroende på att det kan bli fukt och sådär.. Så nu funderar vi på att lägga sten istället men frågan är vad för färg, form osv som passar till huset.. Jag skulle villa ha lite större vita stenar med en mörkgrå kant tänk med stora betongkrukor för växter också.. Men frågan är blir det för vitt och typ " livlöst" med vita stenar.. Gud jag har suttit och goglat i två dagar nu och så tittar jag på alla hus när vi är ute och åker men jag blir inte klokare för det.. Någon med förslag? Huset är i vitt mexitegel och grunden är typ gråsvart..


Trasig tvättmaskin

Underskatta aldrig en kvinna med tejp


Tisdag

Salladen är hackad dressingarna och drickan är blandade bröden till i morgon är framtaget disken från frukosten är färdig och det är snart dags att öppna .. Dagens är isterband med persiljestuvad potatis alt. Pasta med vitlöksdoftande fläskfilé i fransk senapsås (det här inlägget skulle kommit upp typ 11)


En dag

Tänkte läsa om en av mina favorit böcker den är helt underbar! Verkligen att rekommendera!


Glömde bilden..


Charlie

Charlie provar jaktlyckan han har fångat en stickad råtta :)


Påväg hem

Påväg hem efter första arbetsdagen.. Känns som att det har varit en lagom dag att börja med idag..


Dagens.

Fläskytterfile med paprikasås och stekt kulpotatis alt. Omelett med dillstuvade räkor och stekt kulpotatis

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_501f980b9606ee50e4000016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/763540/images/2012/pic_501f980b9606ee50e4000016.jpg" class="image">


Måndag

Rubriken säger allt måndag tillbaka till rutiner jobb och stress men det känns ändå bra att vara tillbaka jag tycker ju om det jag jobbar med:)


Mot gusum!


Drift!


Action meet Mantorp

Påväg! Action meet Mantorp snart framme! :) det finns en väldigt glad kille i bilen just nu:)


RSS 2.0