Spanien 2011

Jaha då kommer snart mormor och morfar hit för att hämta upp oss =) haha fyfan vad vi är nervösa! Allt är packat och klart det är bara att dra för våran del! nu ska vi mysa med våran bäbis <3 kommer att sakna honom så mycket!!!


lalalalalala

Hihi om 24 timmar är vi i soliga spanien =D


Semesterdag nr1! =)

Första dagen på 11 dagars semester =)

Idag har vi varit nere en sväng på kläladan och då passa vi på att hälsa på svärmor och svärfar =) Fredde hitta sig ett par skor men inte jag =( kommer aldrig hitta några! aja..När vi var nere passa vi på att ta kort på garaget! vad tycker ni? färgval osv??

Det ska målas MINST en gång till på väggarna men taket är klart.. sen ska vi måla på elementet.. sätta lister runt dörrn o lite annat småfix.. hyllor värktygstavla osv osv.. golv.. ja vi har låångt kvar..Bättre bild på taket! (som faktiskt är klart) =)Thomas och pellepenna =)Ville visa min nya halsduk som jag har investerat i =)Ja ni resenerverna har absolut slagit till haha =) Såhär kommer planet typ att se ut =)Inspiration.

Det är kånstigt ibland vart man får sin Inspiration från.. haha som igår när jag jobbade kväll så skulle dem ha en sallad till "förrätt" och jag fick göra precis vad jag ville, då kom jag på en sallad farmor gjorde till oss en gång när vi va små.. Är det inte knäppt? Det bästa var att dem blev riktigt nöjda med farmors sallad! så den kommer upprepas!Bilden är från google och har inget med den salladen att göra tyckte bara den av fin. =)

Torrevieja!

Hej hej! jag vet länge sen man bloggade typ nästan 3 veckor men men kommer antagligen inte att bättra mig =) har förlite tid! =)

Vad händer just nu jo det är ju som så att vi åker till spanien på Måndag hihi med mormor och morfar! det kommer bli så spännande speciellt att flyga! =) och vara i ett helt annat land MÅSTE TRÄNA på engelskan lite den är visst lite rasslig.. men behöver ju knappt andvända den längre när man inte går i skolan =) visst ibland på jobbet men det är inte möe =) Torrevieja Ska vi till! hittade tre bilder från google =) visst ser det fint ut?!Nu ska vi till mamma och pappa för lite mat och prat myspys =)

1 dag kvar att jobba!

RSS 2.0