Nostalitripp 2

Här kommer lite mer nostalgi för er som orkar mer.. 80 och 90 tal..


Lite skvaller..

Jaha då va det fredag igen då.. första helgen med sommar menyn på jobbet ,så det lär ju bli lite rörigt.. plus att chefskocken har gjort sig illa i benet.. (så köksmästarn lär vara supernöjd).... nog om det.. =)

Ser att ni gillade mitt nostalgi inlägg roligt =D Kan bli några fler sånna framöver.. vi får se har ju inte varit så jätte sugen på att blogga de senaste veckorna.. har gått lite trökt.. iknow..

*GLÖM INTE MORSDAG PÅ SÖNDAG!* =D Annars lär ju inte morska bli så glad =)


Va på mantorp park igår igen o kolla på när de körde as grymt när dom sladdar när de kör är de väl sådär.. fast lite roligt =) En grön 240 som körde sönder däck på löpande band och farlig va han med man stod typ vid ett staket och titta o han kärde längs med det på brehäng =/ skapligt farligt.. O sen va det en porsche gt3 tror jag de va som körde in i räcket så att han typ kvadda allt fram o lite i sidan av baken.. han klara sig bra lite chockad o sådär bara.. men när man kör på banan så kör man på egen risk.. så han har presis kvadat en bil för 300 000? kan den kosta de?.. aja utan att kunna få några försäkringspengar... sjukt..Ps Exakt 14 dagar kvar.. ahh länktar.. ds


För er som va barn i slutet av 80 talet och början av 90..För er som känner för nostalagi en onsdag =)´Morgonhumör....


När jag vakna upp till det här i morse blev jag så glad och bara kände hur jag svävade på moln...

NOT..............

Bergskan


I Måndags va Emelie här vi va på stan och kollade på film och på vår ruset.. =D Myspys!

Blev lite skvaller med hihi ^^

3 veckor och 5 dagar kvar!

DHL PaketHumm...

Vad kan detta vara??

=D


Dubai..

Fy vad jag är avis på mamma och pappa som har åkt till Dubai på värsting resa =) jag vill mää här är bara några grejer de skulle se.. saknar dem <3hittade en före och efter bild, en del av Dubai city..lite skillnad haha =)


Onsdag

Jisses kristus va länge sen det va jag bloggade =) ser att folk börjar bli otåliga haha =) en liten update då?

Vad har jag gjort? jo ganska mycket men kommer knappt ihåg hälften men det är som vandligt =)

Vi har införskaffat oss en tvättmaskin det var väääääääääldigt välbehöligt =) me like nu länktar jag bara efter den där diskmaskinen =) ingen diskar ju förhand längre mer en typ jag =)Detta är en present till mig och fredde 6 st fina dooley´s glas och två flaskor dooley´s av olika smaker från mormor och morfar hur fint som helst =) love it!Leker med zoomen på kameran =)+ är på dag tre av min surdeg undra ja om den kan andvändas idag den har ju börjat att bubla så det borde ju gå =)

Kvällen bjuder på grillat ihop med kära vänner! 2dra gången denna vecka det blir grillat =) men det är ju bara för gott =) vad jag ska grilla vet jag inte en heller.. grönsaker eller fisk.. fisk eller grönsaker.. Synd att min terrorist terrorese är sjuk bare! =( me dont like!..
RSS 2.0