mörra

tråkig uppdate jag vet men det kanske kommer nått i morgon =)


Sommar, Jobb och botox

Jaha vilket fint väder det är idag =D fast det blåser rätt mycke blev att jobba kväll idag rätt kul ändå =) ska steka 130 biffs haha =) + lite annat skoj, är nog inte klar förens runt tolv idag sen upp typ 6 för att jobba igen, Som tur är har jag redan fixat älskligens present höhö han har inte gissat va det är en.. vilket han bukar kunna göra.. som typ julklappar det är värkligen tråkit för han gissar rätt på 9/10 ni skulle sätt i julas! =)

Saknar sommaren nu kan de la börja bli vår så sommarn kommer snart!

 

Jag gjorde botox i går med glömde jag säga det? =S lite svullet men det lägger sig nog efter en vecka blev 5 sprutor på överläppen och tre i underläppen ;)not..............

Måndag!

Blev en riktig bakdag bäst att passa på när man är ledig! =)

Amrikanska muffins eller cupcakes, då va jag ju tvungen att ha de fina formarna som jag fick utav svägerskan i julklapp, blev riktigt bra, och snygga!Bullar, lillebror kommer ju på torsdag o då är det väl bäst att ha bullar hemma =)Nu är pärlan aka "skolådan" borta för räkning en månad eller två växellådan gick hem igår.. *snyft* vi va och handlade och han stanna i ett bostadsområde.. man känner sig skapligt handikappad utan bil! hur gjorde man innan man hade körkort? =S jag har fan glömmt de.. Världens snällaste pappa va och hämtade den åt mig/oss ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar er!


?

vilken johanna? =S...... ;)

Vitrinskåpet..

Nu säljer vi vårat vitrinskåp!

pågrund av att det inte passar in längre

Går att andvända både som hörnskåp och på en vägg

med lyse och gott om plats

Fint skick, inte ett enda märke.

pris: bud


=)

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG =)


Torsdag.

Hade tänkt skriva en rad eller två men challeman la sig på datan så den stängde av sig, så nu hinner jag inte... (det tar hundra år för datan att stänga av sig, men det tar tusen år förn att starta)  

Taklampor..


Mattan.. tänkte ha den i sovrummet.. men den passa inte där.. typiskt gjorde sig lite bättre här kanske..


För första gången på 4år har vi taklampor i ALLA rum haha känns bra..


Mat i stora lass.. hoho..


Fick detta av älsk när jag kom hem i lördagsnattKvällsmaten till solsidan
lyx jue =) love u


Sommar i sverige med dig!

Jaha då va det Tisdag min sista lediga dag den här veckan.. jobbigt att bara jobba kväll den här veckan men skönare nästa när det bara är dag förutom helgen då.. ständigt denna helg aja det blir andra bullar snart.. =)

Idag hade jag tänkt fixa med freddes present tror jag har kommit på vad jag ska köpa.. hehe.. men det är ju en hemlis =)

Oh ja just det jag har bränt mig mellan fingrarna.. (jag vet hur lyckas man) och det svider som satan ingen hud kvar =( stackars mig .. hehe.. not

Kolla vad jag hitta bilder från i sommras =) (freddes gammla mobil)

Två sommrar sen


tokig..

gaaah jag blir tokig.. vatusan ska jag hitta på till fredde när han fyller år!..

YES!!


Weehoo

Nu är den äntligen vår!

Ny tavla!


Torsdag.

Jaha då va det Torsdag igen då :P mycket jobb den här veckan så har inte riktigt hunnit med att blogga.. inte möe till träning heller typiskt jag som känner för  ett pass eller två! när man kommit igång är det så jäkla roligt! =) älsk står i duschen och jag gör mig klar för jobbpass nr 2 idag =) hihi


höhö


Blommiga linnena?

Någon som vet vart man kan handla de blommiga linnena? vill så gärna ha några till sommarn! de hade ju på newyorker men dom är slut där.. typiskt att man inte köpte då!
Mer än ögat ser..

Föresten glömde berätta att jag har fått min nya bok "Mer än ögat ser" av Melissa Marr aldrig läst nått från henne förut men jag måste säga att jag är ganska impad av hennes sätt, dock är boken ehm.. lite kånstig? men den är bra asså =)42 kr på bokus (fast då är den en ponto poket)

Handlingen

"Aislinn står inför sitt livs svåraste val.
Om hon väljer den vackre Keenan förlorar hon inte bara sin frihet, hon förlorar också den hon egentligen älskar ...

Aislinn är sjutton år och en till synes helt vanlig tjej. Hon är kär i Seth, en kille som många tjejer dras till. Men om hon avslöjar sina känslor för honom är hon rädd att förstöra deras vänskap.
En ny kille i skolan, Keenan, börjar intressera sig för henne. Hon känner sig märkligt dragen till honom på ett nästan sjukt sätt. Men det är något konstigt med honom. Är han som hon?
För Aislinn är allt annat än vanlig - hon ser mer än andra. Precis som sin mor och mormor är hon "synsk" och kan se de osynliga. En gåva som hon helst skulle slippa. För de osynligas värld är både vackrare och grymmare än något öga skådat.
Nu hemsöker de henne. Uppvaktar henne. Men vad är det egentligen de vill henne?"

Jag har läst bättre men det är verkligen en bra bok!


Klocka..


Ny klocka från Jet Set*

Idag är idag, imorgon är en annan dag..

Idag blir det viká! Fy vad jag har länktat efter er <3

Lillan..

FY FAN va skönt det är att de har tagit serievåltäcksmannen från örebro jag känner verkligen att jag kan andas ut och känna någon form av trygghet!Vad skulle jag göra utan dig lillan <3

Charlie má man


Såhär såg det ut efter att jag sprungit och letat efter Charlie en halvtimme!

 haha mitt lilla hjärtegull!

Hehe.. mer funpix

vilken är roligast?? ;)
funpix


September


September har gjort ännu en ny version av mikrofonkåt

September - Me And My Microphone (Mikrofonkåt)

Bra eller dålig?

RSS 2.0