Svartjobbarna i gusum del 2


Takrenovering!

Gårdagens arbete blev 12 timmar men vi har fortfarande en tredjedel kvar! Men det blir nog klart till nästa vecka =) sen ska det målas o grejas med =)

Bildbomb Göteborg!


Påväg till göteborg!Här är vi framme o de styr i köket lite här..Farmor och farfarÄlsk o lille OliverSÅÅ SÖT!Farfar o lille Oliver!

Fick med hålla i den lille gullungen!FamiljenGrabbarna grus

Bildbomb från öland!


Här åker vi till öland 2011! Vi hitta kebab påvägen =)Ölandsbron!


Tältplats extra 130Mums lax!Böda stranden

En helikopter kom och flög ser ni vårat fina väder =)Här välter jag ölburken precis så skorna blir fulla av öl.. BRA GJORT!Lysmasken som vi döpte till Charlie =)Här bestämde vi oss för att åka hem.. not så roligt med vattenpölar allt va ju blött!Men vi hade varjefall väldigt roligt =)


Bilder

Håller på att lägga över bilder från veckan nästan 200 bilder så det tar en stund men efter det blire att blogga lite! =)


Götet..

Nu bliré göteborg ÄNTLIGEN ska vi få träffa lille Oliver!


Öland

Weeehoo nu är det snart dags!! åker imorrnbitti

Öland here we come!!


Lördagen

Jaha då kanske det va dags att blogga lite =)

Nu har vi ju semester så det är ju skönt! Jag har två veckor och gubben har tre.. men måste medge att det känns lite skummt att inte gå upp till jobbet imorrn... Haha man vänjer sig fort..

Varjefall igår fick min älskling laga mat eftersom jag har blivit lite smått handikapad.......klantiga jag.. han gjorde grillspett och pomme det blev as gott han kan om han vill min gubbe =)efter det så åkte vi till sörping en stund och gick vid kanalen och lite i "centrum" här är några bilder från de.. =)
Haha visst är han söt =) han satt uppflugen på ett plank..


Måndag morron när jag vaknar..

Då va Måndagen avklarad bara fyra dagar kvar till semester höhö =D

Kolla så husad min älskling har blivit han diskar till och med åt oss =)Fy vad underbart skönt det är med diskmaskin.. Hur har jag klarat mig utan de här 4åren? =S

lördagen


Helgen spenderades ute på landet ihop med nära och kära

Här gör jag och mamma rabarberpaj MUMS rabarberna är självklart plockade i trägården =)Min älskade mor <3Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med diiiiiiiiiiiigLillebror va mitt uppe i en match..Pappa och älsk grillning i låååångeraDet står Jag älskar min fru på tröjan pm ni undrar och vi tyckte de va fjäskit =) HahaSmultronpojkenDet va helgens bilder de =)

Tack för en jätte rolig och trevlig helg!
Charlies fina tröja.


Charlies har fått sig en jätte fin liten tröja som passa honom perfekt tack snälla mamma! =)


bara för att..

Det har känts som torsdag heeeeela dagen pust.. och nu ska jag äta glass... känns som ett väldigt givade inlägg .... men just nu gör jag inte så mycket mer en o jobbar,... aja på återseende när jag kanske har nått o berätta...

Lördagen.

Söndagar är så sega! vi tvättar o styr här! behövs efter helgen  =) gårdagen spenderades mestadels i garaget som har blivit en vana här i ljura =P det va ju tvunget att styras upp lite inför bilträffen som var i går.. men jaa.. den va inge vidare faktiskt.. segt som den, inte mycket bilar.. o på kvällen va det mest fölk som söp.. kuljul.. inte.. lite race fick vi se det va la de som va det roligaste på hela kvällen.. en 740 som smällde en massa däck osv..

Fråga inte.........Mitt lilla Hjärta <3


RSS 2.0