Jobbar Lördag..

Jobba jobba joooooobbbbbaaaaa Haha ja det är det som väntar denna lördag.. känner mig helt färdig men men.. Det ska nog gå undan ändå =) imörra blir de att fortsätta med putsandet i garaget! Sovmorgon va är det? =)Min fredasmys <3

Torsdag.

Skööönt kom precis upp från ett varmt bad känner hur det osar värme från mig! hösten är ju faktiskt påväg! =) Nu ska jag göra mig klar för en kväll i långera ihop med världens bästa mamma och pappa <3 god mat och trevligt sälskap är PRECIS det jag behöver efter den här veckan.. okej den är inte över en meen ja ändå =)

vi höres

Onsdag

påväg in till stan för att träffa världens bästa jenny!:)

Onsdag.


Hej!

gårdagen spenderades på stan med världens bästa emelie! Vi kika lite i affärer mest fönstershopping men jag fick med mig en skit snygg typ tyg låda? vet inte vad jag ska kalla det riktigt.. tygpåse? aja..

men här är den varjefall.. bild från H&M.. den står nu ute i hallen och kommer nog mestadels innehålla våra snygga hemstickade grejer från Stickmanickens design! =D

Nu bliré grillkväll med kompisgänget från gymnasiet! saknat dom!

På återseende =)

Bilder 2009..


Jag tycker det är så roligt att gå tillbaka i albuna och se hur alla såg ut vad man gjorde osv =) Här ex. är en bild på oss från 2009 haha =) 

Pellepenna myyyyycket mera hår denna =)Ante och Johanna sommaren 2009Hemma hos oss haha från vänster Adrian Fredde Thomas och Eva Augustifesten 2009Dom bästa bästa <3Älsklingen <3 han ser trött ut =)Som alltid håller de sams =) syskonkärlen fröjdas!Mamma och Pappa <3Det va några bilder från 2009 det hoppas ni tycke om dom =)

Charlie.


Detta kommer man hem till! en trött liten kisse han är bara för underbart SÖT!Min pojke <3

Drömmar..

Nu när vi har blivit av med vårat gammla vitrinskåp så har vi drömmar om ett masalsbord =) har hittat ett jätte fint från EM. Dynorna vill jag klä o i ljusgrå fårskinn. drömma kan man ju alltid göra =) vad tycker ni skulle det passa hemma hos oss? ni som vet hur det ser ut! 
Svartjobbarna i Gusum del 3


Nu när taket är färdiguppsatt så har vi börjat med väggarna =)snyggt med putsat.. =)

Den omtalade väggen hur ska vi göra.. ha kvar pusta över eller måla över??

Pellepenna är självklart med överallt =) ho sov till och med mellan oss =)Busen ligger bara på trappen =)Klart slut på återseende goodbye gonatt


RSS 2.0