ett måste!


Jag höll på att blädra igenom mitt arkiv med bilder jag har på bloggen och jag har lagt ut den här bilder någon gång tydligen den föreställer mig måttligt berusad (host host) och va tvungen att berätta hisorien bakom denna..

Det är en bild tagen för ca  3,5 år sedan. Det är en hemmafest hos min kusin som jag bjöd in mig själv på. jag skulle upp och jobba dagen efter (sista gången jag jobbade där)

vi va ett par stycken som gick ut på trappen en stund för lite frisk luft (typ 100C där inne) och skitsnack när det kommer en snygg svart volvo och glider förbi (med gröna lysen) ut hoppar det 3 killar och en tjej, och dom jag stod med där ute kände igen dom så vi gick fram, jag hade inga skor på mig (orkade inte ta på mig några) men jag följde med ändå.

jag hälsade på alla, kändeigen en av dem, men en kille av dom jag inte kändeigen kommer fram och hälsar i handen tyckte jag va lite undligt eftersom ingen annan gjort det aja vi hälsar på varandra får reda på att han kallas fredde och bor i gusum står och småpratar lite han erbjuder mig sina skor eftersom att jag inte har några =P

aja dom föjde med in vi dansade och hade roligt pratade och drack lite, han skulle åka till en annan fest så han bad om mitt nummer och jag tänkte varför inte? och så skulle han ha ett kort för att det skulle visas när jag ringde?

haha aa det va historien bakom den bilden senare kom han tillbaka och resten av historien kan ni nog lista ut själva efter som att vi bor ihop nu.. =) Älskade Fredik <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0