Tisdag,....... drift day

hallå hallå!

tisdag i dag jag vet att updaten på bloggen är skit dålig men har inte varit så sugen på att skriva eller vet inte vad jag ska skiva o när jag ska hinna skriva

va nere hoss mamma i går på ljusparty va väl sådär, dyrt! och jag van ju ett ljus som jag va tvungen att testa lite, tände ett ljus från ikea och det ljuset som jag van och vet ni märkte ingen skillnad! det andra ljuset kanske ska brinna längre aja vet inte!

annars har man ju mest  jobbat och kört bil fy fan va roligt det är att ha ett eget körkort!!! skicka iväg handlingarna i dag så kortet kommer väl nu vart efter!

nästa vecka kanske det blir att träffa girlsen från skolan (gymnasiet) va ju en stund en man såg dom nu, tessan har ju flyttat till linköping eller det va en stund sen nu men har inte sätt hur hon bor man är ju inte så ofta där direkt ikea osv och kanske en och annan bilträff annars inget mer..

fick en bilklädsel av fredrik i körkortspresent han är så gullig!! min älskling älskar dig!!!
edhardy klädsel =)

just det mamma och niklas va här inne i dag jätte roligt och niklas hade inte brottom för en gång skull sååå skönt och mysigt så nu har jag träffat dom 4dagar på raken haha inte ofta de inte =)

 öland 2009 herr nyckelpiga <3

Kommentarer
Postat av: Mia

Tack för all hjälp igår med bil o allt! Roligt att träffas så här ofta. Ska på vattengympa ikväll, phuu! Jo, ljusen brinner med en lägre temperatur än ljus från tex Ikea. Ses snart igen! puss puss

2010-01-13 @ 11:21:51
URL: http://stickmanicken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0