InThaBox nro2

jaha ni på morronen vaknar man av att man tycker att det knackar på dörren o jag hade ju inga kläder på mig eftersom att jag låg och sov så snabbt som tusan på med dem och sen kolla dörrn men jag såg inget o då beslutade jag att jag hade drömt och blev lite sur på mig själv eftersom att klockan "bara" va typ åtta så jag la mig ner en stund igen och sen efter ett par minuter så knackade jag igen och den här gånger va jag ju vaken så det knackade ju och då flög jag upp och jag han precis få på mig kläder och gå ut i hallen för att öppna när det står två rörmockare innanför dörren jobbigt eftersom jag inte hade öppnat först gången jaha då skulle dem laga kylskåpet som vi sa till om för över en och en halv månad sen man blir ju lite i chocktillstånd måste jag säga när dom bara kommer in dom kan inte ha knackat många gånger för jag hörde ju de typ fast jag va halv vaken aja nu har vi helt nytt spis och skåp och kylskåp o grejer dom va ju tvungna att byta allt eftersom att det satt ihop..

Sen kom Eva och Thomas och lämnade pepsy ,mysiga pepsy! = ) när gubbarna sen hade åkt va vi ute på prommenix och det va ju så skönt att få ut och gå i det fina vädret underbart helt enkelt och det va ju kul med sälskapet blir liksom inte lika ensamt man kan ju inte direkt gå ut med Charlie hihi det skulle nog se roligt ut! =D

Sen kom lilla pluppen och eva o thomas o jag va en stund på hageby och tittade lite det va roligt! jag köpte en ny mascara den som går på reklam false lash effect eller hur det stavas får se om den är bra =D det va extrapris på Lindex 155kr rätt bra pris för en mascara tycker man ju!

sen va vi och tog oss lite mellan mål på grillen inte så bra mat men det va gott och det är ju ändå fredag tack eva och thomas det har varit roligt i dag och kul att få lite sälskap =)

kommer lite kort sen vart efter under kvällen från i dag

ha en trevlig Fredag så länge
drick sunt och ta det lungt

Klart slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0